Şahiner,Festivale Katıldı

Şahiner,Festivale Katıldı

Başkan Abdulkadir Şahiner,Ankara-Etimesgut 14.Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Çorumlular Kültür ve Dayanışma Derneği gecesine katıldı.
Festivale ev sahipliği yapan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e çeşitli hediyeler taktim eden Şahiner,konuşmasında; “Değerli hemşehrilerim,sizleri burada birlik ve beraberlik içerisinde görmek bizlere onur veriyor. Bizlere bu ortamı sağlayan Sayın Etimesgut Belediye Başkanımız Enver Beye,değerli ekibine ve kıymetli Etimesgut Çorumlular derneği yönetimine buradan teşekkürlerimi sunuyorum.Birliğimizi,beraberliğimizi,Çorum’u Kırşehir’i olarak sağladığımız sürece Cenabı Allah her zaman yanımızda olacaktır.Birlikten rahmet ayrılıktan azap doğar. sizlere Çorum’dan,Sungurlu’dan selam getirdim,Ankara’da ve Etimesgut2ta yaşayan Hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”ifadelerine yer verdi.

Başkan Şahiner,gün içerisinde Etimesgutta Oturan Çorumlular Kültür ve Dayanışma Derneğine ait Çorum Evinde hemşehrilerimizle de bir araya gelerek sohbet etti.

Önceki Şahiner,Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret etti

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum